“Vols llegir?”, és un programa de ràdio que te com a base argumental: el llibre. Totes les setmanes el programa vol convidar al oient a descobrir novetats editorials que el poden seduir, per a ser llegides. Tots els argument son vàlids. Totes les mides son acceptades. Novel.les d’acció, misteri, històriques, de ciència ficció, poesia, investigació…, ja siguin best-sellers o de butxaca, tots els llibres tenen el seu espai al “Vols llegir?”.
També fem un repàs als llibres més venuts. El “ranking” dels que tenen més sortida de venta a les principals llibreries del país. Llibres de ficció i no ficció, tant en català com en castellà.

Durant la temporada ens aproparem a l’escriptor, amb la presència destacada d’autors, tant sigui els més propers, com els de més enllà. Alhora incorporarem seccions que tinguin la seva correspondència amb el món del llibre.

El programa s’emet per l’emissora municipal de Vilanova del Camí, a la comarca de l’Anoia. A través del dial 107.7 de la Fm. I ben aviat en aquest bloc.

Ara mateix, estem treballant per preparar els continguts d’aquest bloc, que neix amb la voluntat de ser un complement al programa, on podreu entre d’altres, escoltar els audios del programa i el contingut escrit de les seves seccions.

Per a qualsevol dubte, estem a la vostra disposició en el correu electrònic del programa: volsllegir@vilanovadelcami.net

Josep Maria Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova