El Club Super 3 s’afegeix a partir d’ara i fins el desembre al pla de foment de la lectura adreçat als més joves, promogut pel Departament de Cultura i Mitjans de comunicació de la Generalitat. Aquesta iniciativa anomenada “M’encanta llegir”, estarà protagonitzada pels populars personatges de la família Super 3 i pels mateixos “súpers”. La campanya inclou des de versions d’alguns contes clàssics amb personatges del mateix club i acompanyades de consells per fomentar l’habit de la lectura entre els més petits.

A més, els propis “súpers” podran prendre part directe amb la campanya, a través dels diversos suports que disposa el Club, com per exemple: la pagina web on podran participar en la redacció d’un conte on-line. També en el programa televisiu, la revista i en la propera edició de la Festa dels Súpers, que és celebrarà els dies 25 i 26 d’aquest mes a l ‘Anella Olímpica de Montjuïc, on hi haurà un estand dedicat a la lectura.

En la presentació d’aquesta iniciativa, el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, va declarar que aquest pla de foment de la lectura: “busca despertar l’interès entre els més joves en la lectura com a font de divertiment, reflexió i imaginació”. En el mateix acte, el secretari de Cultura, Eduard Voltas, va comentar els “bons resultats” que està obtenint l’altre vessant del pla, les subscripcions gratuïtes de premsa i revistes, per als joves que compleixen 18 anys.

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova

Font: diari AVUI