Volem oferir-te més opcions per triar el teu llibre de lectura per les teves estones de lleure. Per aquest motiu hem realitzat un programa exclusiu del “Vols Llegir?”, per ser escoltat des del nostre bloc. Son els “Sensacionals de la temporada”, un recull de les novetats editorials més destacades d’aquesta temporada. Llibres i autors que han situat les seves propostes de lectura entre els llibres més venuts a les principals llibreries del país.

Aquest programa s’ha realitzat expressament per aquest bloc i que podeu escoltar des del reproductor situat a la capçalera d’aquesta pàgina.

Es un bon inventari sobre les millors propostes de lectura que hem presentat en el programa des de la seva primera emissió d’aquesta temporada.

Recordeu que disposeu d’una adreça de correu electrònic per dir la vostra envers el programa, fer les vostres pròpies recomanacions de lectura i fer-les extensives a la resta dels oients. Preneu nota: volsllegir@vilanovadelcami.net

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova