El periodista, conductor del programa de Catalunya Ràdio “L’Ofici de Viure” i ara també escriptor, Gaspar Hernández, ha estat aquest dissabte dia 21 a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí , per fer la presentació del seu lllibre “El Silenci”, Premi Josep Pla 2009.

L’acte organitzat per la Llibreria igualadina Llegim…?, ha comptat amb la presència de prop d’un centenar de persones. La presentació anat a càrrec del periodista Jordi Llavina, el primer cronista de la Festa Major d’Igualada, que a partir de la proposta d’Isidre Quintana va convidar a Gaspar Hernández a viure l’experiència de ser el cronista de la festa més gran de la ciutat. Hernández s’ha mostrat ben obert a la proposta, i ho acceptat davant de tots els seus admiradors i seguidors.

Desprès de respondre diverses preguntes del public assistent, l’autor ha signat exemplars del seu llibre, on explica la història de Umiko, protagonista d’aquest relat que parla de la meditació i la curació a partir de tècniques allunyades de la medicina tradicional. “El Silenci” és editat per Destino amb un total de 224 pàgines i en aquest mateix bloc hi trobareu informació puntual sobre el mateix.

Font: anoiadiari.cat
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova