Ja pots escoltar on-line, a travès d’aquest bloc, el darrer programa del “Vols Llegir?” abans de fer les nostres vacances de Setmana Santa. Com ja és habitual, la programació nocturna de Ràdio Nova fa “vacances” en el periode de les festes de Setmana Santa. Per aquest motiu el proper programa s’emetrà el dilluns dia 20 d’abril.
Per tant ja està “penjat” al bloc del programa l’edició 19 d’aquesta quarta temporada del espai de recomanacions literàries de Ràdio Nova, emès el darrer dilluns d’aquest passat mes de març. En aquesta edició et presentem les novetats editorials dels autors Paolo Giordano amb la seva darrera novel.la “La solitud dels nombres primers”, el “Tant de bo fossis aquí”, argument amb trets romàntics de l’escriptor Francesc Miralles i l’ùltima aportació al génere del misteri de Mary Higgins Clark amb “On t’amagues?”.
Ni hi ha més de novetats, amb la segona edició renovada de les memóries del nacioalista català i lluitador anti-franquista, Xavier Polo amb “Todos los catalanes son una mierda”. I finalment l’escriptor Ruppert L. Swan ens ofereix les claus de l’èxit del recent proclamat nou president dels Estats Units, Barak Obama, amb “El mètode Obama”.
Aquesta edició 19 del “Vols Llegir?”, fa un repàs al rànquing dels llibres més venuts a les principals llibreries del país, tant pel que fa la ficció i la no ficció en català. Les dades corresponen a la setmana del 18 al 24 de març d’aquest 2009. En aquest apartat fem esment de les presentacions editorials a la nostra comarca dels autors Gaspar Hernàndez i Sílvia Alcántara amb el seus darrers llibres.
Fem esment de la presentació de la primera editorial amb seu igualadina, dedicada exclusivament a l’edició de “àudio – llibres”. “Llibres de veu”, que s’estrena amb l’àudio – llibre de l’escriptor anoienc Pep Elías, amb la seva obra guanyadora l’any 2006 amb el Premi Rei en Jaume de Narrativa Curta 2006, titulada “Literalment incapaç de matar a una mosca”.
I tot aixó “guarnit” amb una selecció de temes del darrer disc – compacte de Mike Oldfield, editat el passat 2008 i d’actualitat enguany, titulat “Music of the Spheres”.
Escolteu-nos aquestes vacances de Setmana Santa, “on – line” des d’aquest bloc, en qualsevol moment i lloc, arreu del món. En aquest bloc podeu llegir també els continguts escrits del programa amb totes les seves recomanacions per llegir i un grapat de complements per gaudir-ne.
Recordeu que també podeu fer les vostres pròpies recomanacions literàries per fer-les extensives a través del programa per a tots els oïents. Teniu una adreça de correu electrònic a la vostra disposició: volsllegir@gmail.com
Bona lectura i audició !!
Josep Maria Solé – “Vols Llegir?” – Ràdio Nova