Cora Muntané és una una jove igualadina de 21 i estudiant de periodisme de la UAB, i ha estat l’autora del segon conte de les aventures del Petit Investigador, personatge creat per l’editorial igualadina “Escucurucuc Edicions”.

La particularitat d’aquest relat és que està ambientat a Igualada, on el personatge central descobreix el més destacat de la capital de l’Anoia: els carrers, les places, les festes i tradicions. Una proposta que descobreix la ciutat d’avui i fa memòria de la d’ahir i fa que cada jove lector que passi les fulles d’aquest conte, es converteixi en un petit investigador i fer un recorregut per Igualada d’una manera original, divertida i sobretot entretinguda.

Les il·lustracions han anat a càrrec Zulema Galeano, col.laboradora habitual d’Escucurucuc Edicions.

Aquest conte titulat: “El petit investigador a Igualada” és el segon lliurament de la col·lecció del “Petit Investigador”, única col·lecció d’aquesta editorial amb seu a Igualada. El primer es titula: “El Petit Investigador a… Què expliquen els avis?” i apropa les generacions dels nens d’ara amb la dels seus avis.

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova