Setmana molt productiva. Dos programes especials amb motiu de la Diada del Llibre que és celebrarà aquest dijous dia 23 d’abril. El primer ja s’ha emès. Ha estat aquest dilluns dia 20, com a preludi de la festa literària més important de l’any. Aquesta edició, la número 20 presenta un repàs a les novetats editorials més destacades d’aquesta temporada i serveix de recordatòri alhora de triar un llibre per Sant Jordi. Un llibre per ser regalat o regalar-t’el.

En el sumari d’aquest programa també parlem de la recent mort de la reina de la novel.la rosa, Corin Tellado. De l’estrena als cinemes catalans el 29 de maig, de la primera pel.lícula produïda basant-se en el primer llibre de la trilogia de l’autor de més èxit actual, Stieg Larsson: “Els homes que no estimaven a les dones”. I de l’especial “Sant Jordi” del diari digital “anoiadiari.cat”, que ha convidat a set escriptors anoiencs a escriure cada día un fragment del conte “Punt de llibre”, i que és publicarà fins el dia 23 d’abril.

I la setmana queda arrodonida amb l’especial “Els Sensacionals de la lectura – Sant Jordi 2009”, del “Vols Llegir?”, que s’emet aquest 23 d’abril per la sintonia de Ràdio Nova, a partir de les sis de la tarda i fins a les set. En aquest programa, oferim un ventall de recomanacions de llibres, els més destacats i que tambè poden ser triats i escollits per la Diada del Llibre.

El primer programa especial, emès el dilluns dia 20 dins del nostre horari habituals, de 20 a 21 hores, el podeu escoltar en aquest mateix bloc. El reproductor del mateix està situat a la capçalera del mateix bloc, sota del reproductor on també podeu escoltar l’espai especial del dia 23 d’abril.

Ràdio Nova pot ser escoltada per FM, des d’el 107.7, des de Vilanova del Camí i per tota la comarca de l’Anoia. També des d’internet. A la pàgina del departament de comunicació de l’Ajuntament vilanoví: radionova.cat, i fent un clic a l’apartat “ràdio on-line”.

Durant l’emissió, tant del programa del dia 20, com el del mateix dia de la jornada festiva de Sant Jordi, els oïents i els internautes podem optar a aconseguir un lot de llibres. Per participar només cal trucar durant l’emissió dels dos programes al telèfon de la ràdio, el 93 804 42 02 i facilitar el nom, telèfon de contacte i el punt on habitualment escoltes Ràdio Nova. També es pot enviar un e-mail al correu del programa: volsllegir@gmail.com, adjuntan les dades personals i indicant-nos quin llibre esteu llegint actualment. Entre totes les trucades i correus rebuts, es sortejarà un lot de llibres. El o la guanyadora es farà públic en el programa del proper dilluns 27 d’abril. Participaras?

Volem dessitjar-vos una bona Diada del Llibre, un bon Sant Jordi a tots i bona lectura.

Josep Maria Solé – “Vols Llegir?” – Ràdio Nova