El 10 de juny es la data escollida per posar a la venta a les llibreries d’arreu del país La mano de fàtima, la segona novel·la de l’advocat i escriptor, Idelfonso falcones. En aquest ocasió l’autor ha escollit la tragèdia del poble morisc per la seva segona incursió literària després de l’èxit de L’església del mar, que ha venut més de 4 milions d’exemplars a tot el món.

Aquesta nova novel.la té com a protagonista un jove morisc de l’Andalusia del segle XVI, atrapat entre dues religions i dos amors, que busca la seva llibertat i la del seu poble. Amb aquest nou relat, Falcones ens porta de viatge per escenaris tan evocadors com les muntanyes de les Alpujarras o l’antiga ciutat califal de Còrdova.

L’escriptor barceloní torna a la novel·la històrica després de l’experiència de L’església del Mar, que fins ara a venut 4 milions d’exemplars a tot el món i ha rebut premis tant prestigiosos com l’Euskadi de Plata 2006, el Què Leer 2006, el premi fundació José Manuel Lara 2006, i el guardó italià Giovanni Boccacio 2007.

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova