Dan Brown, l’autor dels grans best-sellers d’aquest mil.lenni: “El Codi Da Vinci” i “Àngels i Dimonis”, ja te llest per ser publicat ben aviat la seva nova novel·la. La data escollida per a la seva presentació mundial serà el proper 15 de Setembre amb el títol de The lost symbol (El símbol perdut). Segons les previsions inicials, a casa nostra serà l’editorial Planeta la publqui i podria aparèixer per voltants de Nadal. De moment no se sap res sobre el seu argument però segurament en les properes setmanes es podrà desvetllar algunes de les incògnites sobre El símbol perdut.Dan Brown amb El códi DaVinci ha venut més de 80 milions d’exemplars i la publicació d’una nova novel·la és una de les notícies més esperades per part dels lectors.

Ara és previst aquest mes de maig s’estreni la versió per al cinema de la segona novel.la de l’autor d’èxit, “Àngels i dimonis”, que igual que “El Codi Da Vinci”, està protagonitzada per Tom Hanks. Afegirem que Tv3 projectarà en estrena per a la televisió, el “Codi Da Vinci” el dia 8 de maig.

Josep Maria Solé – “Vols Llegir?” – Ràdio Nova