Els seguidors de l’anomenada novel.la negra estan de sort, l’editorial catalana Edicions 62 presenta de nou als lectors la seva històrica col·lecció d’aquest gènere: Cua de Palla. Ho fa amb la reedició de dotze títols que sortiran a partir del 14 de maig. D’aquesta manera l’editorial recupera l’estètica característica de les seves portades, però ha revisat alguns fragments de les novel·les.
El carter sempre truca dues vegades de James Mc. Cain serà la primera novel·la publicada en la nova etapa. En aquesta nova edició es recuperen els fragments que es van censurar durant el franquisme. Edicions 62 té previst ediatar també 11 títols més d’aquesta històrica col·lecció com La clau de vidre, de Dashiell Hammett, La dama del llac, de Raymond Chandler, i La bella dorment, de Ross McDonald. Els títols sortiran en format de butxaca.

Els primers títols de Cua de palla es van publicar el 1963. El 1981 es va reiniciar de nou fins el 1996. El 2006 es van publicar alguns títols i a partir del 14 de maig es torna a apostar per ella coincidint amb la revifada del génere.
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova