La publicació de la tercera part de la trilogia literària de l’escriptor suec Stieg Larsson tindrà lloc el dia 18 de juny, segons ha fet públic el diari digital “20 Minutos”, en la seva edició del dilluns 18 de maig. D’aquesta manera s’avança cinc dies a la data prevista inicialment pel 23 de juny.

Una decisió presa per l’Editorial Destino arrel de l’èxit de vendes de les dues primeres novel.les d’aquesta trilogia que ja ha seduit a més de 12 milions de lectors arreu del món. Aquest tercer volum tanca la trilogia de Larsson, mort d’un infart l’any 2004, poc abans que és publiquès per primer cop a Suècia la primera de les seves novel.les, i que també està protagonitzada pel periodista Mikel Bloomkvist i la hacket Lisabeth Salander.

Recordem que el dia 29 d’aquest mes de maig s’estrena a les pantalles dels cinemes del nostre país la primera part: “Els homes que no estimaven les dones”.

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova