El passat dijous dia 21 de maig va tenir lloc a Igualada la presentació del llibre “Al vostre gust” de les autores Tana Collados i Àgata Olivella, editat per Cossetània edicions. l’acte es va celebrar a la Llibreria Aqualada de la capital anoienca i la presentació va anar a càrrec de Josep Sucarrats, director de la revista “Descobrir Cuina”.

En què consisteix el vi biodinàmic? Com es “cultiven” els musclos del Delta? Quina ha estat l’evolució culinària de El Bulli i de Ferran Adrià, en les últimes dues dècades? Hi ha frontera entre la cuina dolça i la pastisseria d’avantguarda, com la que ha exportat al món l’Oriol Balaguer?
A les pàgines de “Al vostre gust” trobareu la resposta a aquestes preguntes i també hi trobareu alguns dels noms més importants de la cuina actual, però també pagesos, ramaders, botiguers,.. veus anònimes que ens acosten la cara menys coneguda del menjar i el beure. El llibre es basa en el programa de tv3, conduit per la pròpia Tana Collados i amb l’assessorament d’Àgata Olivella. “Al vostre gust” és en resum, un viatge transversal pels aspectes més diversos de l’alimentació i la cuina.

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova