Han estat 30 setmanes. 30 programes realitzats en aquesta la quarta temporada d’emissió del programa de recomanacions literàries de Ràdio Nova. Aquest passat dilluns dia 22 de juny es va emetre el darrer espai, que va oferir un repàs a les novetats literàries dels darrers tres mesos. Novetats que poden ser triades per les lectures estiuenques. En cadascún dels programes hem recordat que llegir és molt bó, tant per donar via lliure a la nostra imaginació com per donar un exercici mental al nostre cervell.

Ara queda el repòs de l’estiu i deixar-nos portar per una bona lectura en el temps de lleure que disposem o durant les vacances.

Volem agraïr de nou al companys de Ràdio Nova les facilitats per realitzar, setmana rera setmana el programa, i estar molt clar, us agraïm també a tots els nostres oïents del programa, tant per fm com per internet, i als internautes que han anat visitant el bloc.

Que tingueu bon estiu i bona lectura !!!

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova