Qui no li agrada estrenar tot sovint unes sabates noves o una peça de roba que ens ha seduit la vista i que hem decidit fer-la nostra per estar més “guapos”. Doncs així estem per l’estrena de la nova imatge del bloc del programa. El neixament va tenir lloc la nit del dimecres dia 8 de juliol de 2009. Substituir la plantilla del bloc per la nova ens ha portat unes quantes hores.
I creiem que ens ha quedat força bé. Els companys de la ràdio, un cop feta la consulta, ens han dit que “…caram, quin canvi!!”. Tenim deures a fer per què volem inclore més apartats per complementar la presència del “Vols llegir?” a la xarxa. Tenim l’estiu per endavant i per això afegim més novetats editorials, com per exemple…

L’estrena literària de Màbel Martí, una de les co-presentadores al costat de l’Albert Hom del programa de tarda de TV3 “El club”. El llibre editat per Angle Editorial. Una experiència vital i personal de les vivències viscudes per la pròpia autora en el seu debut com a mare. Ja ho diuen, que tenir un fill en fa canviar la vida!!

Màbel Martí ens explica amb humor i sinceritat les seves experiències com a mare i les situacions que això genera: a la feina, amb la parella, amb els amics, amb la família… Un llibre amb el que tothom que ha passat per això es veurà reconegut, i els que encara no ho hagin fet trobaran un divertit relat sobre les coses que et passen quan tens el primer fill.

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” -Ràdio Nova