Aquest dies es presenta una nova col.lecció d’autors universals, clàssics i contemporànis, anomenada “Lectura +”. La particularitat d’aquesta obra és que està adreçada a les persones que tenen dificultats per llegir textes amb la tipografia convencional, per aquest fet les obres seran publicades amb lletra gran.

Aquesta “lletra gran” va ser creada a Anglaterra l’any 1964, i gràcies a l’impuls de l’escriptora Agatha Christie, que estaba molt preocupada per que les seves amigues poguessin llegir les seves novel.les de misteri, malgrat els problemes de visió típics de la gent gran. Ara, el Grup Planeta, Edicions 62 i l’Obra Social de “La Caixa”, s’han unit per publicar en català i castellà, una sèrie d’obres d’autors com Amy Tann, Susana Tamaro, John Boyne, Paul Auster, Mercè Rodoreda ó Juan José Millás.

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova