Lluís Serra, protagonista del llibre “Quiet” i fill de Màrius Serra, ha mort aquest passat divendres dia 24 amb nou anys per una parada cardio-respiratòria. El nen tenia una discapacitat amb un grau de disminució del 85%. Llullu in memoriam és el titular de l’última entrada del bloc Mou-te pels quiets, on es pot veure una de les actuacions de l’espectacle benèfic que es va dur a terme el passat 14 de juny a l’Auditori per recaptar fons per fundacions que es dediquen a l’atenció dels pluridiscapacitats.

En declaracions a La Vanguardia, on Màrius Serra col·labora, explica que malgrat el dolor, la seva mort ha estat una “sorpresa relativa” perquè era una possibilitat que sempre tenien present.Màrius Serra afirma que “hi ha moltes vivències enriquidores, la força de tot el que ell ens ha donat sense tenir-ne consciència”. Malgrat la delicada salut que tenia Llullu, tal i com es mostra al llibre “Quiet”, la seva familia sempre li va voler donar una vida del més normal, enportant-se’l de viatge i simulant que parlava normalment amb ells. Recordem que el llibre “Quiet” va ser editat el passat novembre de 2008 i ha estat un dels èxits de vendes de la Diada del llibre, el Sant Jordi 2009.

La cerimònia, que Serra vol “laica i discreta”, serà aquest diumenge dia 26, a dos quarts de deu del matí al tanatori de la ronda de Dalt.

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova