Ja hi ha data per l’estrena de la segona part de la versió per al cinema de “Millenium”. Serà el dia 16 d’octubre, quan arribarà a les sales de projecció de tot l’Estat. L’adaptació de “La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina” s’estrenarà només quatre mesos i mig després d’haver arribat a la pantalla gran la primera part, “Els homes que no estimaven les dones”.

Aquesta primera part de la trilogia d’Stieg Larsson encara és a la cartellera d’alguns cinemes. Des de l’estrena, el passat 29 de maig, ha recaptat fins el moment més de 6 milions d’euros. La pel.lícula de la segona part té els mateixos protagonistes, Noomi Rapace i Michael Nyqvist, en els papers de Lisbeth Salander i Mikael Blomkvist, però Daniel Alfreson ha rellevat a Niels Arden Oplev a la direccció.

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova