Quin plaer trobar un espai per a fer un estona de “lectura” en aquest estiu. No l’has trobar encara aquesta opció d’oci. Doncs ara et proposem un seguit de recomanacions de llibres editats en format de butxaca. S’adapten a la teva manera de ser, en qualsevol lloc i el més important, no fan mal a la butxaca dels euros. El passat 13 de juliol us vam presentar en aquest blog un grapat de recomanacions que pots localitzar a l’apartat “etiquetes” i seleccionant “butxaca”. Peró ara mateix llegeix els que afegim a la nostra prestatgeria virtual del “Vols llegir?”

EL CAÇADOR D’ESTELS de Khaled Hosseini

Ara en butxaca el fenomen literari més espectacular dels últims anys.Més de vuit milions de llibres venuts arreu del món, traduïda a 48 idiomes i més de quatre anys a la llista dels més venuts. Una bellíssima novel·la sobre l’amistat, la traïció i el preu de la lleialtat. La inoblidable i colpidora història de l’amistat entre dos nens, l’Amir i en Hassan, que creixen junts a Kabul durant els últims dies de la monarquia afganesa, un d’ells, fill d’un home ric i poderós, i l’altre, un hazara de classe inferior. Després de la invasió soviètica, l’Amir i el seu pare abandonen el país i comencen una nova vida a Califòrnia. Pero el passat sempre torna, i el pes de la traïció de vegades esdevé massa feixuc. La traducció l’ha realitzat Marta Salvadó i el llibre és editat per DeBolsillo amb un total de 356 pàgines.

LA COSTA BRAVA de Josep Pla

“Quan aquest llibre fou concebut, el país era un pur paradís geogràfic que coneixien, a part els qui hi vivien, molt pocs iniciats. Després, la Costa Brava ha entrat en el corrent turístic que tothom sap i una vertadera riuada humana, d’unes proporcions desorbitades, s’hi ha projectat damunt.” Un dels clàssics de l’escriptor català. I si ara t’hi trobes de vacances en aquesta ensisadora zona, t’ajudarà a descobrir encara més el seu encant. Ho publica LaButxaca.

PERDONA SI ET DIC AMOR de Federico Moccia

La Nikki i l’Alessandro xoquen en una travessia del centre de Roma i d’aquest encontre fortuït neix una amistat ben especial. Però la Nikki i l’Alessandro es porten vint anys i tenen vides molt diferents. Ella està a punt d’acabar el batxillerat, viu el present a flor de pell i ha decidit tallar amb el seu nòvio perquè no la deixava respirar. Romàntica proposta de lectura d’estiu editat per LaButxaca.

APRENDRE A APRIMAR-SE de Pilar Senpau

Tothom vol salut i, a més, el pes perfecte. De vegades, però, la cosa no és tan senzilla sobretot si només plantegem el repte d’aprimar-nos com una qüestió de menjar poc o massa; o de seguir una dieta difícil de continuar si no sabem per què la fem. Edita laButxaca.

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova