S’apropa la data del 28 de setembre, dia i hora, com sempre a partir de les 20 hores, per l’estrena de la cinquena temporada del programa a la sintonía de Ràdio Nova. A les habituals seccions de l’espai amb les novetats editorials, rànquing del més venuts i actualitat de món editorial, afegirem un espai dedicat als microcontes. Relats curts per a ser llegits i escoltats. Diversos autors anoiencs aportaran al programa les seves creacions literaries: Joan Pinyol, Mireia Rubio i Pep Elies. Ja tenim ganes de tornar-hi !!!!

En aquest tercer lliurament de “Els lectors que si estimes els llibres”, amb l’avançament d’aquells títols que aquest darrer quatrimestre destacaran a les prestatgeries de les principals del pais, farem esment de les novetats amb els autors: Manuel de Pedrolo, Matthew Pearl, Andrés Iniesta, Oiver Saks, Marc Estévez Casabosch. Novetats editorials per a tots els sabors literaris d’aquesta tardor.

“Vint-i-un contes” de Manuel de Pedrolo i Molina

L’abundant obra de Manuel de Pedrolo es manifesta en una enlluernadora pluralitat de formats, de gèneres i amb un riquíssim repertori formal. Aquesta antologia vol despertar novament l’interès per un dels nostres grans narradors i remarcar-ne la seva gran qualitat. Recomanable la seva lectura. Edita Edicions 62.

“L’últim Dickens” de Matthew Pearl

En la seva novel·la més fascinant, Matthew Pearl, un dels autors més aclamats per la crítica, reobre un dels misteris més grans de la literatura. L’últim Dickens és un conte ple de girs enlluernadors i de detalls precisos de l’època, que gràcies a l’acurada recerca de l’autor, atraparà els lectors tal com va ver amb els bestsellers El Club Dante (Columna, 2004) i L’ombra de Poe (Columna, 2006). La traducció al català ha estat obra de Núria Parés Sellarès i ho publica Columna.

“Un any al paradís” d’Andrés Iniesta

Escrit en primera persona, Un any al paradís és el diari del triplet d’Andrés Iniesta. Copa, Lliga i Champions viscudes per l’autor del gol de Stamford Bridge, un dels jugadors més estimats del Barça. Un relat íntim i personal en què rememora els episodis clau del millor any de la seva vida.

Ara llibres ho publica per a tots els lectors que siguin o no de l’activitat futbolística.

“L’home que va confondre la seva dona amb un barret” d’Oliver Sacks

Oliver Sacks ens planteja un conjunt de relats amb personatges ben estranys, sorprenents i curiosos com a protagonistes: un home que camina inclinat com la torre de Pisa i es fa fer unes ulleres amb un nivell de bombolla per poder mantenir-se recte, etcètera. Edita LaButxaca.

“Bolets en temps de crisi” de Marc Estévez Casabosch

Bolets en temps de crisi és la guia imprescindible i definitiva per a strobar els bolets més deliciosos a qualsevol racó de la geografia catalana, sigueu on sigueu, en qualsevol època de l’any i sense haver-vos de desplaçar. Aportació culinaria d’Ara llibres.
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova