Dilluns dia 28 de setembre, a partir de les 20 h., estrenem la cinquena temporada d’emissió del “Vols llegir?”. Sou tots convidats a escoltar aquest primer programa des de la sintonia de Ràdio Nova, Vilanova del Camí, per fm en el 107.7 i per internet a radionova.cat

En aquest primer programa, repassarem bona part de les estrenes literaries que us hem ofert en aquest blog durant l’estiu. Repassarem el rànquing dels més venuts de les darreres setmanes, a les principals llibreries del país. Repassarem l’actualitat del món del llibre.

Tindrem la presència en el programa de l’escriptor capelladí Joan Pinyol, que ens presentarà el seu nou llibre de microcontes: “Glops”, el tercer que publica d’aquest gènere i conversarem sobre temes d’interès de l’univers del llibre.

Amb motiu d’aquesta entrevista, estrenarem la nova secció del programa, on totes les setmanes donarem pas a la lectura d’un microconte. Autors anoiencs han confirmat la seva participació, oferint els seus microcontes per ser dramatitzats. Confirmats: el propi convidat d’aquest primer programa, Joan Pinyol, també faran la seva aportació la periodista i escriptora Mireia Rubio i l’igualadí Pep Elias.

Ja tenim ganes de tornar-hi!

Ens escoltaràs?

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova