Ja ens hem estrenat. Aquest passat dilluns dia 28 de setembre, Ràdio Nova de Vilanova del Camí va encetar una nova programació nocturna amb el col.laboradors que realitzen els diversos programes, dins de la franja horària de set a nou del vespre i amb diversitat de gèneres. Entre aquests programes hi ha el “Vols llegir?”.

Aquesta és la cinquena temporada en antena i un any més ofereix un ampli ventall de recomanacions de lectura, repassa el rànquing de les vendes de llibres a les principals llibreries del país. Dona un cop d’ull a l’actualitat del món editorial. També inclou entrevistes i en aquesta temporada incorpora un espai dedicat a la lectura de microcontes. Petits relats redactats per autors anoiencs. En aquesta primera fase, l’espai compta amb les aportacions dels escriptors Joan Pinyol, Mireia Rubio i Pep Elies.

Precisament l’autor capelladí Joan Pinyol (fotografiat a l’estudi de Ràdio Nova), va ser el primer convidat del programa. El motiu, la presentació del seu nou llibre, un recull de microcontes titulat: “Glops”, publicat per la recent creada editorial Petrópolis. Pinyol en l’entrevista que va mantenir amb el conductor del programa, va explicar-nos con s’ha gestat i promocionat aquest nou llibre, les seves vivències personals com a escriptor i professor d’ensenyament de secundaria, els seus nous projectes literaris i alhora, i amb motiu de l’estrena de l’espai “Microcontes”, va enregistrar pel programa diversos relats del seu nou llibre i que és difonfran durant les properes setmanes.

D’altra banda, el programa va fer un repàs a les novetats editorials presentades durant l’estiu i que de ben segur, seran els llibres que destacaran en aquesta darrera part de l’any. També es va presentar els nous clubs de lectura, que tindràn lloc el dia 2 d’octubre i el proper mes desembre, i que organitza la Biblioteca de Vilanova del Camí. I finalment es va fer un repàs del rànquing dels llibres més venuts, durant la setmana del 16 al 22 de setembre.

Aquest primer programa el podeu escoltar en aquest bloc i també us podeu subscriure al “potcast” del mateix, tot clicant en el marge dret del bloc, el lototip de Ràdio Nova.

La propera cita serà el dilluns dia 5 d’octubre, a partir de les vuit del vespre, en directe des de Ràdio Nova, per fm en el 107.7 i per internet a radionova.cat

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova