Avui dilluns dia 5 d’octubre, a partir de les vuit del vespre i fins a les nou, s’emet el segon programa d’aquesta temporada del “Vols llegir?”. Per Fm en el 107.7, des de Ràdio Nova-Vilanova del Camí (Anoia), o bé per internet: radionova.cat

Aquests son els continguts del programa d’avui:

– “Els lectors que si estimen els llibres”. Segon repàs a les novetats editorials per aquesta tardor del 2009.

– Entrevista amb la responsable de la Biblioteca de Vilanova del Camí, Teresa Mas Fontcuberta. Parlarem sobre els clubs de lectura que organitza la biblioteca vilanovina per aquest darrer trimestre de l’any. I altres activitats previstes, com una exposició fotogràfica sobre “Biblioteques del món”.

– “Els més venuts”. Un cop d’ull al rànquing dels llibres més venuts a les principals llibreries del país. Dades corresponents a la setmana del 23 al 29 de setembre de 2009.

– Entrevista amb els responsables de la Fira del llibre de segona mà, d’ocasió i antiquari, que s’ha celebrat aquest diumenge dia 4 d’octubre, al municipi anoienc de Bellprat, “Vila del llibre”.

– Avançament literari amb el segon volum de les memòries de l’ex-president de la Generalitat, Jordi Pujol, que és publica demà dimarts dia 6 d’octubre.

– “Microrelats-microcontes”, amb un recull de relats curts de l’autor capelladí Joan Pinyol, extrets del seu llibre de recent publicació, titulat: “Glops”.

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova