Ràdio Nova, l’emissora municipal de Vilanova del Camí (Anoia), ha organitzat una nova edició del Concurs de Contes a la Ràdio. El certamen literari, que està obert tant a escolars com adults, arriba aquest any a la dotzena edició i s’emmarca en un aniversari molt especial: el 25à aniversari de Ràdio Nova. Es per això que com a novetat aquest any, a banda dels premis habituals, hi haurà un premi especial 25 anys de Ràdio Nova, al qual podran optar les narracions que tinguin com a tema central l’emissora municipal.

Pel que fa a la resta de premis, hi haurà tres en la categoria infantil, donada la gran participació dels petits de 1r a 4t de primària. Es lliuraran en forma de vals de compra de 50 euros. D’altra banda es mantindran els dos premis per al jovent, dotats amb 80 euros cadascun, per tal de motivar la seva participació. I per últim el premi per als majors de 18 anys, que serà de 150 euros en efectiu.Podran participar al concurs totes aquelles narracions, escrites en català o castellà, amb una extensió que no superi les cinc pàgines.

La data límit per a la presentació dels contes és el dia 20 de novembre, a les dues de la tarda, a l’emissora municipal Ràdio Nova, a l’Edifici d’Entitats (Pl. dels Horts, 1, 2n pis).Podeu trobar les bases del concurs de contes al web municipal de Vilanova del Camí: vilanovadelcami.net. El lliurament de premis es farà el dia 18 de desembre, a les 7 de la tarda, a Can Papasseit, en el marc de la festa del 25è aniversari de Ràdio Nova.

Font: Serveis Informatius – Ràdio Nova / Vilanova del Camí

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova