Els usuaris que tinguin el carnet d’usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona es podran endur en prèstec cap a casa fins a trenta documents durant un període de trenta dies, i podran fer dins a tres renovacions de cada prèstec. A més, els usuaris disposaran d’un espai interactiu a la xarxa d’Internet des d’on podran relacionar-se amb la seva pròpia Biblioteca i fer gestions com reserves, renovacions, proposar comprar llibres o consultar el seu historial de prèstec.
Tot això serà possible gràcies a un nou i innovador sistema de gestió bibliotecària que entrarà en funcionament el 18 de novembre a les 200 biblioteques que, com la de Vilanova del Camí, formen part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Aquest sistema informàtic anomenat “Millennium”, té com a objectiu millorar el servei als usuaris, ampliar la seva autonomia i agilitzar tots els processos que es duen a terme a la biblioteca.
Per tal de fer el canvi de sistema, alguns serveis quedaran parcialment interromputs. D’aquesta manera, els dies 16 i 17 de novembre no és podrà endur en préstec cap document.

Font: Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona
Biblioteca de Vilanova del Camí

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova