L’Associació Cultural La Miranda de Capellades ja ha posat en marxa la seva cita literària anual: el Premi La Miranda de Contes. Des de les pàgines de la seva revista convoca públicament la IX edició d?aquest concurs. Això vol dir que tothom està convidat a enviar un conte, des d’avui mateix i fins al 18 de desembre de 2009, a l?apartat de correus núm. 33 de Capellades.

La IX edició del Premi La Miranda de Contes presenta alguns canvis en les seves categories. Enguany n?hi haurà dues: la Categoria General i la Categoria Juvenil. A la Categoria General, es mantenen els tres premis: el primer, amb el nom de Premi Capellades i dotat amb 450 euros, i un segon i un tercer premi valorats en 250 euros i 150 euros, respectivament; a la Juvenil es donaran un primer i un segon premi de 200 euros i 150 euros .

Una novetat és la creació d’un bloc dedicat al Premi. En aquest bloc s’hi pot trobar informació d’aquesta i d’altres edicions del concurs. També hi haurà un espai on s’aniran publicant els contes de Juvenil a mesura que vagin arribant a la redacció de l’Associació, com s’ha fet des de l’estrena d’aquesta categoria.

El veredicte del jurat, format per Josep Antoni Aparicio, Marta Camps, M. Teresa Costas, Aina Pinyol, Montserrat Riba, Cristina Roca i Àngel Soteras, es farà públic a Capellades el 6 de febrer del 2010 al Mirador del Museu Molí Paperer dins dels actes previstos per la Festa Major d’hivern.

Descargar mp3

En aquesta crònica podeu escoltar l’entrevista que l’editor del programa, Josep Maria Solé va mantenir amb Francesc Guinart, membre de la comissió organitzadora del Premi La Miranda de Contes, en el “Vols llegir?”, emès aquest passat dilluns dia 9 de novembre.

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova