La revista de relats de ficció, “La Lluna en un Cove”, que s’edita a Ontinyent (País Valencià) i amb distribució a tots els Països Catalans, ja ha publicat la seva 11ena. edició per aquest mes de novembre. Aquests son els seus continguts:

Relats curts i de ficció: “Temps d’armes als ulls d’un innocent” de Jordi Cardona, “Un món particular” de Carme Osan, “Els cinc còdols” de Xavier Serra, “Mor Genís Galera, l’inventor de l’arcavisor” de Xavier Díez i “Aquell silenci tan feixuc” de Dolors Ayats. Incorpora també les noves seccions: “L’altra cara de la lluna: la Mussara: bruixeria, desaparicions i estranyes pèrdues de temps”, a càrreg de Emili Gil. La secció de cinema “Fora de cartellera” amb Anna Maria Villalonga, on s’analitza la pel.lícula “Dersu Uzala”. El serial per llegir “La terra que el temps oblidà” (cap. 2), de l’autor clàssic d’aventures, Edgar R. Burroughs, amb vinyetes de Daniel S. Limon. I finalment l’obra gràfica dels autors “Limon & Juli Vert” i Jordi Bofill.

Recordeu que la revista de relats curts, “La Lluna en un Cove”, es pot comprar en llibreries i espais de premsa. També a través de subscripció des de la seva pàgina web: wwww.lallunaenuncove.cat

D’altra banda, des de la redacció de la revista ens han fet saber que de nou organitzen un nou concurs de relats, el 23. en aquest cas obert a la participació de tothom, tant subscriptors com no subscriptors. Aprofitant que han estrenat a la revista una nova secció, “L’altra cara de la lluna”, que conduirà l’Emili Gil, proposen un concurs que anirà sobre el primer article que s’hi ha publicat (en el número 11 de La Lluna en un Cove): La Mussara: bruixeria, desaparicions i estranyes pèrdues de temps. Els participants en aquest concurs hauran d’afegir els seus comentaris, que podran ser sobre: les seves impressions generals després de llegir l’article, i/o les referències que puguin tenir sobre la Mussara (es poden afegir relats viscuts en primera persona, o contats per amics o coneguts sobre aquest lloc misteriós, etc.). Les normes de participació per a aquest concurs són les mateixes que per a tots els concursos anteriors.

Cada participant haurà d’afegir el seu comentari dins del cos d’aquest missatge, i es podran afegir tants comentaris com es vulgui. A cada participant se li assignarà un únic número, que correspondrà a l’ordre en què ha ingressat en el debat. Quan es tanqui aquesta taula de participació, la qual cosa tindrà lloc el dia 30 de novembre de 2009, es procedirà a fer un sorteig d’un llibre entre tots els participants. Els premis seran els següents:
– Si el guanyador és subscriptor de La Lluna en un Cove: Un llibre, a triar entre
aquestes dues opcions: “Mil cretins”, de Quim Monzó, i “Si menges una llimona sense
fer ganyotes”, de Sergi Pàmies.
– Si el guanyador no és subscriptor: el premi serà un exemplar del número 12 de La
Lluna en un Cove (que actualment està en preparació).
La participació es pot fer lliurement, però s’ha de tenir en compte que si alguna
persona introdueix un comentari que no te res a veure amb el concurs, o que sigui
insultant o poc respectuós amb els altres participants, es procedirà a eliminar dit
comentari. El Blog és revisat diàriament. Us animem a tots i a totes a participar. Queda obert, doncs, el debat.

Per a participar, visiteu el Blog dels Concursos de La Lluna en un Cove

Font: La Lluna en un Cove, revista de relats curts
Josep Maria Solé – “Vols Llegir?” – Ràdio Nova