La revista de relats de ficcio “La Lluna en un Cove” que s’edita des del País Valencià amb difusió a tots els Països Catalans, ofereix la possibilitat de publicar el teu relat a les seves pàgines. I així ens ho ha fet saber:

Salutacions des de “La Lluna en un Cove”. Actualment estem preparant ja la nova temporada per al primer semestre de 2010, i estem buscant gent que vulgui col·laborar amb nosaltres enviant relats per a selecció. Ja saps que “La Lluna en un Cove2 és una publicació mensual de relats de ficció que s’edita en paper, i que compta amb una gran quantitat de subscriptors.
Publiquem des de gener de 2009, i ja hem editat 11 números (ara mateix estem preparant el número 12). Tots els relats que es publiquen en La Lluna en un Cove són obres seleccionades a partir de les que ens envien els participants. Fins ara ja hem publicat les obres d’una seixantena d’autors diferents, i volem continuar donant l’oportunitat de publicar a més i més gent. Si t’agrada escriure, no et conformis a deixar penjats els teus escrits al blog o a la pàgina web personal; ara, tens l’opció de participar en el projecte literari de La Lluna en un Cove. Busquem obres de ficció (relats breus o d’extensió mitjana), i també: reflexions personals, crítica, assaig, etc. Visita la nostra web: www.lallunaenuncove.cat i informa-te’n (apartat “Col·laborar”).

Us anime’m des del “Vols llegir?” a participar-hi !!!

Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova