Que no faltin propostes de regal per aquestes festes. I sens dubte un bon regal és un llibre. N’hi ha de totes les mides, amplades, textures, colors, aromes, tactes…, arguments de tots tipus per a lectors molt diversos. L’oferta és gran i l’espai que disposem és petit. Però el volem aprofitar al màxim. Per això us proposem tres noves històries, per triar i llegir.

BARÇA, BARÇA, BARÇA. EL MILLOR ANY DE LA NOSTRA VIDA. Diversos autors.
Un llibre que recull els moments màgics del millor any de la història del Barça amb fotografies inèdites i personals dels jugadors blaugrana. Els jugadors, tècnics i ajudants han cedit els beneficis dels drets d’imatge del llibre als centres XIC(Xarxa Internacional de Centres Solidaris) que la Fundació FC Barcelona està creant en diversos continents per donar reforç escolar, assistència sanitària, suportpsicosocial i accés a l’esport i al lleure als infants més vulnerables.La idea del llibre ‘Barça.

El millor any de la nostra vida’ va néixer de dins el vestidor del primer equip de futbol, quan en els decisius mesos d’abril i maig del 2009, quan els jugadors, tècnics i tots els membres que treballen dia a dia amb el primer equip van confiaren el fotògraf Miguel Ruiz la tasca de deixar constància de la feina, les sensacions i les emocions viscudes en una temporada inoblidable. D’aquell compromís personal ha nascutun llibre molt especial, una iniciativa única i sense precedents que conforma un llibreespectacular i emotiu, que recorda com es van viure les nits màgiques de Roma i València,el 2 a 6 al Bernabéu, Stamford Bridge, la celebració del triplet… des de dins el vestidor de l’equip de Pep Guardiola, amb fotografies mai vistes fins ara dels herois del triplet. Amb ‘Barça. El millor any de la nostra vida’, editat per Angle Editorial, els jugadors i tècnicsdel primer equip del futbol ofereixen al soci i seguidor del Barça el seu àlbum personal, les millors imatges d’un any de somni. Editat conjuntament per Angle Editorial i el Fútbol Club Barcelona, amb un total de 202 pàgines, en només una setmana s’ha situat en primera posició dels llibres més venuts en l’apartat “no ficció”. Tot un rècord com el que ens ha fet viure el Barça en aquests darrers mesos.

L’OFICI DE VIURE BÉ. Gaspar Hernández
El programa presentat per l’autor, “L’ofici de viure”, de Catalunya Ràdio, després de només 2 anys en antena, ha estat guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona en l’apartat de Mitjans de comunicació. El jurat ha pres la decisió per una unanimitat, i valora «la innovació que suposa tractar continguts relacionats amb els reptes vitals actuals i el rigor en el seu tractament». L’ofici de viure és un programa de psicologia pràctica i nova espiritualitat. Amb més de cinquanta especialistes, ofereix eines als oients per aconseguir més benestar emocional. El juliol passat, més de 2.300 persones van assistir al Fòrum a la Primera Meditació global de Catalunya, organitzada pel mateix programa. A més el llibre està molt ben situat entre el rànquing del més venuts, entre els cinc primers de l’apartat “no ficció”. Editat Columna amb un total de 168 pàgines.

Font: llibres.cat
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova