Ja heu fet la vostra carta a Ses Majestats, els Reis d’Orient?…, doncs entre d’altres jocs, joguines i regals diversos, no us oblideu de demanar llibres per a vosaltres, els més petits de la casa. El “Vols llegir?” us vol ajudar amb unes quantes propostes molt interesants.

LA GRAN INVASIÓ DE RATALONA de Geronimo Stilton
Un nou títol a la ja llarga col.lecció de propostes del ratolí detectiu Stilton. En aquesta nova aventura, Ratalona pot ser conquerida pels gats. És un tranquil matí d’estiu quan de sobte un crit alerta a tothom: gats a l’horitzó! En un moment el pànic i el terror s’escampen per tota la ciutat. Què s’ha de fer? L’any 1207 els gats van fugir de l’Illa dels Ratolins després d’una èpica batalla… Geronimo haurà d’organitzar, amb l’ajuda dels seus amics, la defensa de la ciutat: Ratalona ha de resistir a aquesta Gran Invasió. Diversió Garantitzada. A la carta, els hi dius als Reis què Estrella Polar ho ha publicat amb un total de 320 pàgines.

DIARI DE LA HISTÒRIA de diversos autors
Més peticions als Reis: Qui va ser el primer en descobrir que la Terra era rodona? Qui va ser el primer a circumval.lar-lar i el primer que va sortir-ne per arribar a la Lluna? Els perses van concebre el Paradís? La pesta negra va ajudar a desenvolupar la imprenta? El nombre zero el van inventar els indis? Els xinesos van idear el primer detector de terratrèmols…, i així moltíssimes més històries de l’història. Parramón Ediciones és l’editorial d’aquest llibre.

ANIVERSARIS PER TRIAR I REMENAR d’Ernst Bloch
En SamSam està convidat el mateix dia a l’aniversari d’en Fantet i el d’en Pesolet. Com s’ho farà? En SamSam no pot pas escollir entre els seus dos superamics. Bé, doncs és igual: anirà a totes dues festes! Al capdavall, un heroi còsmic pot volar molt de pressa d’una casa a l’altra sense que els seus dos amics se n’adonin. Però…, de veritat és tan senzill? Ho podràs descobrir a les pàgines d’aquest llibre editat per Editorial Cruïlla. També el pots demanar a Ses Majestats. Segur que t’el portaran.

CANÇONS I CONTES PER ABAND D’ANAR A DORMIR d’Eduard Estivill i Montse Domènech
Un llibre de contes? Un CD musical? Molt més que això! Amb Cançons i contes per abans d’anar a dormir, el doctor Eduard Estivill ens ensenya com pot ser de divertit cantar i aprendre plegats, petits i grans. Recuperant les nostres cançons de tota la vida, interpretades per ell mateix: El poll i la puça, Ratolinet, Estimada Doris…, i la garantia d’un autèntic especialista en la salut i l’educació dels nostres fills.

I què els Reis us portin moltes coses…

Article 180
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova