Les novetats editorials més destacades de les últimes setmanes, serà el contingut del programa que s’emetrà el proper dilluns dia 11 de gener, a partir de les vuit del vespre. Amb aquest espai retorna a la sintonia de Ràdio Nova, el programa literari que enguany realitza la seva cinquena temporada. D’altra banda, també la propera setmana s’incorporaran la resta dels programes de la franja nocturna de l’emissora vilanovina.

Fins el moment, s’han emès 10 edicions del “Vols llegir?”, on totes les setmanes s’han presentat els llibres més destacats que han sortit a la venda aquesta tardor del passat 2009. També s’ha tingut molt present, el rànquing dels llibres més venuts i que serveix com a referent de les predileccions literàries dels lectors, principalment del nostre entorn geogràfic. Entrevistes variades amb temes diversos, sempre amb la literatura i l’escriptura com a denominador en comú. També aquesta temporada s’ha incorporat un espai dedicat als relats curts. Els microrelats d’autors anoiencs com Joan Pinyol i Mireia Rubio. En aquesta segona part de la temporada escoltarem els relats de l’escriptor i periodista igualadí, Pep Elías. I la dramatització dels contes guanyadors de la 12ena edició del concurs de Contes a la Ràdio, organitzat per Ràdio Nova.

El blog com a punt de partida per tot aquestes recomanacions de lectura i informació del mon editorial, que posteriorment son presentats en el programa de ràdio. I des de mitjans de desembre, tambè s’ha obert una finestra a la xarxa social, amb l’obertura d’una plana al servidor més popular, el Facebook. El blog va incrementant, setmana rera setmana, la presència de seguidors i lectors. En el moment de redactar aquesta crònica s’està a punt de superar les 2.200 entrades en només 5 mesos, des de l’actualització del blog realitzada el passat mes d’agost. La plana oberta al Facebook ha vist com en pocs dies s’han incorporat una trentena de seguidors i que de ben segur en les properes dates s’incrementarà.

El nostre treball de voluntariat amb l’objectiu de mantenir el nostre esperit de comunicació i difusió de la lectura té la seva recompensa. Es pot dir que estem satisfets.

Dilluns, a partir de les vuit del vespre nova cita amb els llibres al “Vols llegir?”. Ho podeu escoltar per fm a la comarca de l’Anoia en el 107.7. També per la xarxa des de la ràdio on-line, incorporant-vos a la recent estrenada plana web de Ràdio Nova: radionova.cat

I posteriorment podeu escoltar el programa de la setmana des d’aquest blog, en format mp3 i amb el servei del podcast.

Article 183
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova