En aquest nou lliurament d’aquest apartat del blog del “Vols llegir?”, us fem l’avançament de dues novel.les d’escriptores d’èxit: Matilde Asensi i Julia Navarro.

VENGANZA EN SEVILLA de Matilde Asensi
L’autora d’èxits editorials com “El útimo Catón”, “Tierra firme” o “Origen perdido”, està a punt de publicar una nova novel.la, ambientada a Sevilla, el 1607. Catalina Solís, la protagonista d’ Terra Ferma, Portarà a terme la seva gran venjança en una de les ciutats més riques i importants del món, la Sevilla del segle XVII. Complirà així el jurament fet al seu pare adoptiu d’acabar amb els Corb, gràcies a una espectacular venjança múltiple basada en l’engany, la seducció, la força, la sorpresa, el dol, la medicina i el joc. L’acompanyen en aquesta arriscada aventura amics Terra Ferma i uns murris supervivents, disposats a donar la seva vida per un personatge tan llegendari.

Matilde Asensi ha escrit la gran novel.la de Sevilla, amb una àmplia i rigorosa documentació.
Una novel.la d’acció trepidant que manté en suspens l’atenció del lector amb descobriments i sorpreses a cada pàgina. Ho publicarà l’editorial Planeta.

DIME QUIEN SOY de Julia Navarro
Una altra de les autores d’èxit de la literatura en castellà, és l’escriptora i periodista Julia Navarro. Entre els seus volums de més nom, hi trobem: “La hermandad de la Sábana Santa” i “La Biblia de barro”. El proper 12 de febrer surt a la venda, la seva nova proposta literaria titulada: “Dime quien soy”, amb un total de 1056 pàgines. Ho publicarà Plaza&Janés. Una novel•la que recorre moltes èpoques des de l’ Espanya republicana passant per la caiguda del mur de Berlín, la 2ona Guerra Mundial o la Guerra Freda. Navarro ens fa un retrat del que va viure la protagonista d’aquest llibre, la intensitat d’un segle.

Article 198
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova