La Llibreria Aqualata d’Igualada, acollirà aquest divendres dia 12 de febrer, a partir de dos quarts de vuit del vespre, la presentació de llibre de l’escriptora gironina Núria Esponellà. Aquesta autora nascuda a Celrà el 1959, ha estat la darrera guanyadora del Premi Nèstor Luján de novel.la amb la seva novel.la “Rere els murs”, editada el passat mes de novembre de 2009 per l’editorial Columna dins de la col.lecció “Clàssica”.

Núria Esponellà inicia la seva trajectòria literària en la poesia. És autora de novel·les com Gran Cafè (Columna, 1998), Un moment a la vida (Columna, 1999), El mateix vell amor (Premi Ciutat de Badalona, Columna, 2000), Temps de silenci (novel·la basada en la sèrie televisiva, 2002) , Sunitha (Columna, Martínez Roca 2003), una novel·la testimonial sobre l’experiència de l’apadrinament a l’Índia i La Travessia (Columna, 2005).

Ha guanyat diversos premis literaris entre els quals cal destacar el Premi Ciutat d’Olot (1986), el Premi Mercè Bayona atorgat al poemari Un vent, una mar (Quaderns Crema, 1994), el Premi Goleta i Bergantí per La mirada de la gavina, prologat per Miquel Martí i Pol (Viena, 2001).

El passat 11 de novembre, aquest blog us va presentar aquesta obra dins de la sèrie que recull les novetats editorials d’aquesta temporada, titulat “Els lectors que si estimen els llibres”, en el lliurament número 7. “Rere els murs” presenta una combinació d’intrigues, amor, crims i art. Tot ambientat a Sant Pere de Rodes.

Article 199 – actualitzat-
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova