Potser us fa mandra llegir. Bé no és cap excusa per no fer-ho, però si el temps que disposeu no us ho permet, teniu una altra opció: escoltar. Per aixó existeix el format anomenat: audio-llibre. Un enregistrament on una o diverses veus i de manera dramatitzada, ofereixen la lectura d’un llibre, per ser escoltat. En aquest article us presentem un enregistrament original de RNE. En aquest cas un quadre d’actors fan la lectura i alhora interpreten una obra original d’Arthur Conan Doyle, amb el seu personatge més famós: el detectiu privat Sherlock Holmes. L’obra: “Estrella plateada”.
Aquesta gravació pertany al programa de la ràdio pública: “Historias de RNE”, dirigit per Juan José Plans. Ara que el personatge de Sherlock Holmes, viu una nova vida gràcies a l’èxit de la versió personal que ha realitzat el director de cinema anglès: Guy Ritchie, protagonitzat per Robert Downey Jr. en el paper de Holmes i el seu inseparable Dr. Watson, interpretat per Jude Law, us volem oferir aquesta oportunitat per escoltar i retrobar aquest clàssic relat de Conan Doyle, per ser escoltat. Bona audició !

Ir a descargar

Font+enllaços d’interès: ivoox.com / sherlock-holmes.es / Sherlock Holmes Museum
Sherlock Holmes-The Movie
Article 203
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova