Isabel Clara-Simó, l’escriptora nascuda a Alcoi publica “Homes”, l’altra cara del seu exitòs llibre titulat “Dones”. Simó va rebre la proposta de l’editor Joan Carles Girbés de fer una versió analitzant el comportament del home, tal i com va fer de les dones, del qual ja s’han venut més de 120.000 exemplars. A primer terme, l’escriptora va dir que no, però s’ho va repensar, en veure que podría fer amb la seva escriptura, una tasca divertida i s’hi va posar a fer-ne la seva composició.

El resultat són 22 relats, protagonitzats per homes diversos, on presenta un conjunt d’estereotips dels més coneguts: víctimes, victimitzadors, emprenyadors i alhora encantadors, intel.ligents i tanoques…, tot exposat amb ironia, humor i un punt de malícia.

Coincidint amb la presentació d’aquest “Homes”, l’editorial Bromera reeditarà “Dones”. Alhora per Sant Jordi, és vendran amb un sol paquet. També l’editorial ha preparat una pàgina web especial. Amb l’objectiu de poder comptar amb la participació dels lectors i internautes, aquesta pàgina proposa la lectura de tres relats, es pot fer una prova per a descobrir si cap dels retrats que l’autora valenciana s’assembla al lector, i també es pot fer comentaris envers aquests dos llibres. A més de poder llegir en línia un fragment del llibre.

Article 213
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova