“Vols llegir?”, el programa literari de Ràdio Nova de Vilanova del Camí, oferirà aquest dilluns dia 19 d’abril una edició especial amb motiu de la celebració aquesta setmana de la Diada de Sant Jordi, el divendres dia 23.
L’espai, que s’emet a partir de les vuit del vespre i fins a les nou, inclourà dues entrevistes a dos escriptors igualadins, Teresa Roig i Pep Elias, que recentment han estat guardonats en dos certamens literaris. 
Pel que fa Teresa Roig, el passat mes de març va rebre el Premi de la dotzena edició del certament Roc Boronat de Narrativa 2010, creat per la Fundació ONCE. La novel.la premiada “La noia del metro”, és publicarà a la tardor amb el títol definitiu de “El primer dia de les nostres vides”. En aquest relat, Roig presenta a dos personatges en un període de 24 hores, un prejubilat i una noia que viu al carrer. 
D’altra banda, l’igualadí Pep Elias, protagonista de la segona entrevista que s’emetrà en aquest programa, ha estat guardonat amb el Premi de Novel.la Breu Ciutat de Mollerussa. L’obra premiada titulada “Olor de gas”, presenta un argument realista de la condició humana a través del personatge principal, un astronauta que és destinat a una missió a Mart.
El programa a més, oferirà un repàs de les principals novetats i recomanacions literàries que destacaran durant la jornada del 23 d’abril, Diada del llibre i la rosa. 
Recordem que l’emissió començarà passats uns minuts de les vuit del vespre, desprès del butlletí informatiu de l’hora en punt, i fins a les nou de la nit, des de Ràdio Nova. Per fm en el 107.7 (comarca de l’Anoia), i també per internet des de la pàgina web: radionova.cat
Posteriorment el programa quedarà penjat en aquest blog, per poder ser escoltat en qualsevol hora i moment.
Article 226
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova