Tot i que aquest és un espai on el llibre és protagonista, també volem compartir amb el nostres internautes seguidors, experiències visuals i artístiques diverses. Aquest és el cas de l’anunci d’una empresa d’assegurances, recomanat per una bona amiga de la meva família (gràcies Mercè Guarro) i rebut en el nostre correu. El missatge:  recordar que “sempre” hem de fer ús del cinturó de seguretat en la nostra conducció. 
Estem acostumats a rebre les recomanacions de les diverses direccions de seguretat vial, tant estatals com autonòmiques, de posar-nos sempre el cinturó de seguretat a la hora de conduir. I habitualment, per fer-nos prendre consciència d’aquest ús, encarreguen a les agències de publicitat, anuncis de gran impacte visual amb molt efectes i també molta sang. Aquest anunci, te una simplicitat rodona. Una família. Un pare que simula que condueix, i que malgrat que és feliç per fer-ho, la família el protegeix d’un accident amb les seves pròpies mans. Us recomano la seva visió, amb tranquil·litat. I alhora pensar que la vida pot ser llarga, però curta si no prenem les degudes precaucions.
Fins aviat,Josep Maria Solé