“Vols llegir?”, el programa literari de Ràdio Nova de Vilanova del Camí ha ofert el dilluns dia 28 de juny el darrer programa de la temporada. En aquest espai s’ha presentat un resum dels llibres més destacats d’aquesta cinquena temporada. Fins aquesta data, s’han realitzat un total de 30 programes, que s’han emès en el seu horari habitual, els dilluns de 20 a 21 hores. Enguany, el “Vols llegir?” ha completat la seva presència a internet, a part del bloc amb totes les recomanacions i informacions editorials, amb l’obertura d’un espai al Facebook, la red social 2.0 més important del món. També amb la creació del bloc dedicat als relats curts, que ha estat una de les seccions novetat de la temporada.
D’altra banda, aquest dies el bloc del “Vols llegir?” ha estrenat nova imatge, mantenin els mateixos continguts. Durant l’estiu, el nostre espai a la xarxar estarà actiu amb tota la informació del món cultural i oferint recomanacions de lectura amb les novetats editorials que siguin publicades durant aquest període.
Gràcies per seguir-nos i bon estiu.
 
Article 251
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova