Després de la bona acollida que l’any passat va tenir el projecte Biblioteques del món, aquest estiu, la Biblioteca de Vilanova del Camí tornarà a tirar endavant una nova exposició fotogràfica que pretén donar virtualment la volta per diferents països. Com l’any passat, des de l’equipament han demanat la participació de tots aquells usuaris que els vulguin portar les fotografies de les biblioteques que coneguin o visitin durant les seves vacances, per tal d’ampliar-les i exposar-les conjuntament.
No han de ser necessàriament d’altres països. La idea és simplement recollir una variada mostra d’imatges de biblioteques d’arreu, properes o llunyanes. Tampoc no és necessari que l’autor o autora de la imatge surti a la foto, però si és el cas, també s’acceptaran.
Per participar només cal portar la fotografia en un llapis de memòria a la biblioteca vilanovina i identificar la ciutat d’origen de la biblioteca fotografiada.
Article 253
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova