VALQUÍRIES de Paulo Coelho (avançament)
Aquest mes de setembre es publicarà el nou llibre de Paulo Coelho, titulat: Valquíries. El seu argument està protagonitzat per Chris i Paulo. Aquests dos personatges passen quaranta dies en el misteriós desert del Mojave, en una recerca que els durà a enfrontar-se amb la seva realitat més oculta i amb les seves pors i debilitats més íntimes.
Valquíries és una obra avançada al seu temps i de plena vigència avui. Paulo Coelho ens hi obre les portes de la seva lluita més personal i ens parla de la responsabilitat cap a un mateix i cap als éssers estimats. Ens parla de la voluntat i de com les decisions que prenem determinen el nostre destí.
Amb l’estil que l’ha consagrat com un dels autors més llegits del món, Coelho mostra en aquest llibre una etapa fonamental en el seu camí de creixement personal i es presenta davant dels lectors sense cap mena de trampa o disfressa. Coelho en estat pur. Amb traducció de M. Dolors Ventós, el llibres serà editat en català per Proa amb un total de 192 pàgines. 
COM MENJAR-SE EL MÓN de Vador LLadó
Sembla que els èxits derivats de l’esforç i el treball es reservin per a la maduresa i esdevinguin un terreny vetat a la població jove, però els estereotips estan fets per trencar-los i una prova és que Catalunya el talent explota ben aviat. Empresaris, escriptors, actors, esportistes, cuiners, científics, periodistes. L’autor d’aquesta novetats editorial, el periodista radiofònic Vador Lladó dóna veu a quinze d’aquestes joves que marquen tendència perquè parlon d’ells, del país, del que és i el que vindrà. A mig camí entre l’entrevista i la confessió, Vador Lladó aconsegueix un document fresc i divertit d’alguns joves plens de futur però, ja avui, amb més present del nostre país. Els entrevistats son: Bojan Krkic, Joan Enric Barceló, Bibiana Ballbè, Kilian Jornet, Najat El Hachmi, Elena Crespi, Jordi Vilà, Tatiana Sisquella, Pau Garcia-Milà, Montserrat Domínguez, Pol Antràs, Pau Roca, Ricky Rubio, Nausicaa Bonnín i Txel Miras. 
Pel que fa el seu autor, Vador Lladó és periodista i presentador, fa més de vint anys que es dedica a la ràdio. Durant dotze anys en va fer de tots colors amb programes de nit, de dia, al migdia, principalment a la ràdio i també destaca la seva faceta de presentador en diversos programes de televisió. Actualment el seu Frikandó Matiner a Rac 105, que dirigeix i presenta des del 2006, s’ha convertit en un referent. Aquesta, la seva primera incursió literària, és publicada per Ara Llibres amb un total de 136 pàgines. 

Article 259
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova