Per commemorar el vintè aniversari de les activitats musicals que la institució capelladina Paper de Música ha realitzat durant aquests anys, ha editat un recull dels millors moments en dos volums: Els Concerts de les Quatre Estacions, que comprèn 81 concerts protagonitzats, bàsicament per músics joves que han arribat a la fase final del Concurs Paper de Música. I el segon volum:  Els Altres Concerts, que conté 124 concerts i altres espectacles celebrats a la mateixa sala, a partir de la seva inauguració, l’octubre de 1991. 

En un espai de prop de dues mil pàgines, és reflecteix el notable esforç que des d’aquesta institució anoienca ha fet i es fa per la cultura d’aquest país. A l’obra també hi trobem notables col.laboradors com la d’Assumpta Mateu, els escriptors Josep Maria Espinàs, Ignasi Riera o Jaume Cabré que han prologat el llibre. 
L’adquisició d’aquesta obra es pot realitzar en diversos punts de venda: A Igualalada a les llibreries Aqualata (carrer Sant Josep, 14) i Llegim? (Passatge del capità Galí, 4), a Barcelona a la llibreria Taifa (Verdi, 12), i també a la pròpia Fundació Paper de Música, al carrer Fossar, 4, de Capellades. 
Article 261
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova