Autors de l’Anoia
Pel que fa els autors més propers, tres anoiencs tenen previst publica en aquest darrer trimestre i abans que finalitzi l’any, les seves noves propostes. Teresa Roig, autora d’èxits comL’herència de Horst i Pa amb xocolata, te previst publicar una nova novel.la amb títol definitiu: El primer dia de les nostres vides. Una ciutat, dos estranys, un mateix sentiment…, seran els trets que definiran aquest nou relat. 
El periodista, escriptor i també normalitzador lingüístic, Pep Elias, publicarà abans del final d’aquest 2010, Olor de gas. Relat guanyador del darrer Premi de Novel.la Breu Ciutat de Mollerussa, en la seva vint-i-desena edició.
I Finalment, l’escriptora i actual regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Igualada, Maria Enrich  te previst publicar a finals d’aquest any un nou llibre, adreçat de nou al públic juvenil, la seva especialitat.  A les pàgines d’aquest nou projecte literari, parlarà de com dues noies de caràcters totalment oposats acaben superant les diferències i establint una especial amistat. Columna Jove serà l’editorial que publicarà aquesta nova narració. Precisament aquest estiu, Maria Enrich ha publicat un nou llibre, Darrere el pèndol, publicat per l’editorial Cruïlla, dins de la col.lecció Vaixell de Vapor. Maria Enrich serà una de les primeres convidades a ser  entrevistades en la nova temporada radiofònica del “Vols llegir?”.
Article 271
Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova