Novetat editorial d’una autora anoienca, Teresa Roig. Creadora de dues novel.les d’èxit com “L’herència de Horst” i “Pa amb xocolata”, totes dues publicades per l’editorial Alisis. D’origen igualadí, Roig amb la seva escriptura ja ha traspassat la frontera de la nostra comarca, decidida a fer-se un lloc en l’ampli espectre d’escriptors de bon nivell. Autora també de relats curts i contes, ara presenta una nova proposta per ser llegida, “El primer dia de les nostres vides”. Obra guanyadora del Premi Roc Boronat de Novel.la, concedit a finals del passat 2009 i creat per la Fundación ONCE. En aquest article hem inclòs l’entrevista que el programa de ràdio del  “Vols llegir?” va realitzar a la pròpia Teresa Roig, el passat dia 4 d’octubre. 

Ir a descargar

EL PRIMER DIA DE LES NOSTRES VIDES
El seu argument presenta a Daniel, un comptable i pare de família de cinquanta anys que viu aclaparat per la rutina. Un dilluns, esperant el metro per anar a la feina, tot el pes de la seva grisa existència li cau al damunt. Ha tocat fons. Aleshores, veu una noia especial a l’andana i, sense saber per què, la segueix. Aparentment, en Daniel i ella no tenen res en comú, però junts passaran vint-i-quatre hores a la deriva per la ciutat, al marge de la resta del món. Un dia els canviarà per sempre. 
Teresa Roig ha escrit una història d’amor gens convencional, que posa l’èmfasi en les segones oportunitats que ofereix la vida. Perquè tot final obre un principi. I perquè només quan t’adones que estàs perdut, pots trobar el camí. Novetat editorial que surt a la venda el dia 14 d’octubre de 2010, publica Proa amb un total de 160 pàgines
Article 288 – Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova