Avui, dilluns dia 18 d’octubre de 2010, toca programa. En directe, a partir de les vuit del vespre i fins a les nou, emissió del tercer programa de la sisena temporada del programa de llibre de Ràdio Nova de Vilanova del Camí: “Vols llegir?”
Aquests son alguns del continguts de l’edició d’avui:
Actualitat de la setmana amb un repàs dels darrers premis literaris concedits. Com per exemple, el Premi Nobel de literatura proclamat el passat dia 7 d’octubre, lliurat a l’escriptor peruà Mario Vargas Llosa. També el Premi Nacional de Narrativa per l’escriptor Javier Cercas.  
Novetats editorials dels autors: Paulo Coelho, Vadó Lladó, Norman Philip, Miguel Roig, Felipe González, i les igualadines Maria Enric i Teresa Roig
Entrevista a la directora de la Biblioteca de Vilanova del Camí, Teresa Mas Fontcuberta, per parlar dels propers clubs de lectura que han organitzat i també d’altres activitats culturals.
El més venuts. Un cop d’ull al rànquing dels llibres més venuts a les principals llibreries del país.  
Complementarem el programa amb diversos tocs de música. Avui amb la presència musical de John Lennon, amb motiu de la celebració en diversos punts del seu estimat planeta terra, del 70è aniversari del seu naixement.
L’hora d’emissió en directe: de 20 a 21 hores. Sintonia: Ràdio Nova de Vilanova del Camí, des de diversos punts. Per fm en el 107.7 (Anoia). També per internet, des de la pàgina web de la ràdio: radionova.cat. Per la TDT, canal de Televisió Vilanova. I posterioment el programa es pot escoltar en qualsevol dia i hora des del bloc del programa: volsllegir.blogspot.com
Sempre hi ha temps per llegir, i per escoltar el “Vols llegir?”
Article 295 – Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova