Aquest dilluns dia 1 de novembre, diada festiva de Tots Sants, no hi hi emissió del programa de ràdio del “Vols llegir?”. Enguany, diversos dilluns d’aquesta primera part de la sisena temporada, coincideix amb diversos dilluns que o bé son pon d’una diada festiva, o també és festiu com aquest primer de novembre que ja hem estrenat. 
La propera emissió de l’espai radiofònic, la cinquena edició, serà el proper dilluns dia 8 de novembre, en el nostre horari habitual: dilluns de 20 a 21 hores, en directe, des de Ràdio Nova de Vilanova del camí, amb els seus punts d’emissió diversos: per fm en el 107.7, a la comarca de l’Anoia. També des de la plana web de la ràdio on-line: radionova.cat, pel canal d’audio de Televisió Vilanova del Camí (canal 45 de la TDT). I finalment des d’aquest bloc, on podeu escoltar totes les edicions emeses amb el servei Podcast. 
Però si ara no tens res mes a fer, et convidem a escoltar el programa del passat dilluns dia 25 d’octubre, el quart programa, amb tot un grapat de recomanacions i propostes diverses  per llegir, noticies del món editorial, repàs al més venuts i diversos tocs de música, repassant breument la trajectòria musical d’una de les icones musicals de passat segle XX, i que ara, després de cinc anys, ha tret al mercat un nou disc. Es tracte de Phil Collins. 
Aqui teniu el reproductor amb l’audio d’aquest programa. I de nou, gràcies per seguir-nos.

Ir a descargar
Article 307 – Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova