E-BOOK – LLIBRE ELECTRÒNIC
Volem “provocar” la vostra participació. Tenim un gran volum d’entrades al nostres bloc, però sembla que fa mandra participar-hi. No és cap obligació, i d’altra banda estem contents que tot sovint feu un “cop d’ull” al bloc del “Vols llegir?”, i també a la nostra pàgina al Facebook i al Twitter. Per aquest motiu, a l’apartat “Foro” del nostre Facebook, hem obert un espai de debat i d’opinió envers al llibre electrònic, conegut també amb el nom d’e-book. 
Hem estat relativament pendents de l’evolució que ha tingut fins el moment aquest nou format de lectura. Els diversos aparell electrònics han anat fent variacions, i a part de poder emmagatzemar una gran quantitat de títols per llegir, també incorporen noves opcions com poder arxivar música per escoltar, agenda, fer anotacions…, i fins i tot, comencen haver aparells que incorporen el color. A més, segur que aquest Nadal, serà una bona “opció” per regalar. Els preus han anat baixant i son més assequibles. 
Què en penses sobre l’e-book? Has tingut curiositat per saber i que ofereix aquest nou format de lectura? Has pensat regalar o fins i tot, donar-te el gust de regalar-te’l?
T’oferim, sense cap compromís, l’enllaç perquè puguis dir la teva en aquest espai de fòrum d’opinió al nostre Facebook. Recorda que abans, hauràs d’incorporar el teu codi de contrasenya, o en el cas que siguis “client” de Facebook, obrir la teva pàgina:

Article 312 – Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova