PROGRAMA DE RÀDIO
Si disposeu d’una estona, teniu a la vostra disposició per ser escoltat el cinquè programa de ràdio del “Vols llegir?”, emès el passat dilluns dia 8 de novembre de 2010, en directe. En aquesta edició es fa referència al lliurament del nou Premi Herralde concedit a l’escriptor colombià Antonio Ungar. També un record especial a la figura del lingüista i Premi d’Honor de les lletres catalanes, Joan Solà, mort a finals del passat mes d’agost. Novetats editorials amb les noves propostes de lectura del calafí Celdoni Fonoll, Sebastià Serrano, Mario Vargas Llosa o Elisabeht Vincentelli. L’entrevista en directe a l’escriptor i periodista igualadí Pep Elias, que entre d’altres temes, ens fa cinc cèntims del seu nou llibre: Olor de gas, que sortirà a la venda el proper mes de desembre. Aquests son alguns del continguts d’aquest programa que ara mateix pots escoltar, clicant el “play” d’aquest reproductor. Bona audició i gràcies per escoltar-nos.

Ir a descargar
Article 314 – Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova