SISÈ PROGRAMA – 15.11.2010
Ja podeu escoltar en qualsevol moment, al vostre gust, la sisena edició del programa de recomanacions literàries de Ràdio Nova-Vilanova del Camí: “Vols llegir?”. 

Ir a descargar

L’espai es va emetre en directe aquest passat dilluns dia 15 de novembre. Continguts: novetats editorials amb els autors Mario Vargas Llosa, Elisabeth Vincentelli, Leopoldo Abadia i Ramón Sánchez-Ocaña. També es fa la presentació del llibre “Los tesoros de Harry Potter”, una mena d’àlbum amb tota la iconografia que envolta el famós personatge infantil i juvenil, creat per l’escriptora britànica: J.K. Rowling, coincidint amb l’estrena al cinema de la setena i darrer lliurament de la saga Potter. Ho fa amb dues parts. La primera s’estrena aquest dijous dia 18 de novembre i la segona, el juliol del 2011. Altres continguts: agenda amb la presentació del tercer llibre de l’escriptora igualadina, Teresa Roig: El primer dia de les nostres vides, editat per Proa i guanyador del Premi Roc Boronat de Novel.la 2010. L’acte serà el dissabte dia 20 de novembre, a les set, a la llibreria Aqualata (carrer Sant Josep, 14). La presentació anirà a càrrec de l’escriptor i periodista igualadí Pep Elias. I finalment l’estrena del relat curt de l’autora novell Lale Mur: Estima’m, dedicat als óssos polars que estan en perill d’extinció a causa de l’escalfament global. 

Bona audició…
Article 318 – Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova