PRESENTACIÓ LITERÀRIA
La guanyadora de la darrera edició del Premi Néstor Luján de Novel.la 2010, la reusenca Coia Valls amb la seva obra premiada “La princesa de Jade”, serà present el proper dilluns dia 29 de novembre a Igualada. La presentació organitzada per la llibreria igualadina “Llegim…?” (carrer Capità Galí, 4), tindrà lloc a partir de les vuit del vespre a la Biblioteca de l’Ateneu Igualadí. Presentarà l’acte l’escriptor Xulio Ricardo Trigo.


ENTREVISTA
Coia Valls va ser entrevistada dilluns 29 de novembre en el programa de ràdio del “Vols llegir?”. Ho podeu escoltar des d’aquest reproductor.

Ir a descargar

EL LLIBRE

“La princesa de Jade”, publicat per l’editorial Columna (360 pàgines), és un relat d’aventures en el qual una expedició viatja a la Xina per descobrir el secret més ben guardat de l’Orient. Tres dones de diferents orígens, cultures i religions marcaran el destí dels expedicionaris.
Coia Valls, que ja té publicada l’obra de literatura infantil “Marea de lletres”, va explicar en el seu moment, que va quedar fascinada amb la lectura de “Seda” d’Alessandro Baricco, i amb altres textos del mateix Marco Polo sobre les rutes de la seda. A partir d’aquí, es va documentar sobre el tema i va intentar reconstruir la seva obra guanyadora “La princesa de Jade”, una ficció en el marc d’un context històric verídic. 
CURTMETRATGE
Us oferim la possibilitat de veure aquest curtmetratge original de Jordi Crusats, sobre una idea de Jordi Lara, basat en la novel.la “La princesa de Jade” de Coia Valls. Música del propi Jordi Lara. 

Bloc personal: Coia Valls – Blloc “La princesa de Jade” 
Editorial: Columna
Video: Youtube – curtmetratge realitzat per Jordi Lara
Article 316 – Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova