SETENA EDICIÓ – 22.11.2010
Ja podeu escoltar en qualsevol moment, al vostre gust, la setena edició del programa de recomanacions literàries de Ràdio Nova-Vilanova del Camí: “Vols llegir?”. 

Ir a descargar
CONTINGUTS
Aquests és el sumari d’aquest nou lliurament el programa de ràdio del “VLLG?”: Harry Potter, realment va existir?. Aquest és el titular d’una notícia curiosa. S’ha descobert a una població de l’Extrem Orient, Ramla, la tomba d’un soldat britànic que s’anomena també Harry Potter, com el personatge creat per l’escriptora britànica J.K. Rowling. Aquest soldat, reclutat per l’exèrcit del seu país, va ser destinat als territoris palestins que llavors controlava el Regne Unit. Va morir durant una batalla, a l’edat de 17 anys i enterrat, junt amb altres combatents en aquest municipi, que 71 anys després ha convertit aquesta troballa i coincidència amb el nom, amb una atracció turística. 

També fem una breu crònica sobre la presentació del nou llibre de l’autora igualadina, Teresa Roig: El primer dia de les nostres vides, a la seva ciutat natal. Entrevista a l’autor de dues novetats editorials, Ròmul Brotons: “Reis Mags. 35 jocs i joguines per recordar” i “El triomf de la imaginació. 60 invents que van canviar el món (o gairebé). Novetats editorials amb els llibres dels autors: John LeCarré, Leopoldo Abadia, Ramón Sánchez-Ocaña, i el llibre commemoratiu dels 25 anys del programa de TV3: Temps de Neu. I finalment, tanca el programa el relat original de l’autora novell Anna Maria Díaz Ros: La part esquerra del meu cos.

Article 318 – Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova