LA FESTA DE LES LLETRES CATALANES
Aquest divendres dia 17 de desembre, Viladecans acollirà la 60ena edició de la Nit de Santa Llúcia, la Festa de les Lletres Catalanes. L’acte serveix per lliurar alguns dels premis més importants de la cultura catalana. En concret, en aquesta edició: els Premis Sant Jordi, Carles Riba i Mercè Rodoreda, que han rebut 50 obres originals més que l’any passat. 
Enguany, l’artista Joan Pere Viladecans ha estat el creador del cartell de la Festa literària. D’altra banda, en aquesta edició no es farà el tradicional sopar per motius econòmics. A més, aquest acte servirà per donar el tret de sortida per commemorar el 50è aniversari de l’entitat Òmnium Cultural. La cerimònia que serà retransmesa en directe per TV3alacarta, comptarà amb un espectacle creat pels Comediants. 
El darrer guanyador de la Nit de Santa Llúcia, el Premi Sant Jordi, va ser pel periodista i escriptor Xavier Bosch per la seva novel.la Se sabrà tot, llibre que va ser a més líder de vendes de la Diada de Sant Jordi 2010.
Article 336 – Josep Maria Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova